Shortlist

Nog niemand bewaard

Dutch English French German

Stuur ons een bericht

captcha
Herladen

IM-bureau

1336320699 Junior_Icon_49_2Samenwerken voor meer omzet met kwaliteit?

Tsja ... wat kan het Instituut voor Interim-Managers betekenen voor bureaus voor interim-management? Wel, het kan gebeuren: u heeft een klant maar niet de perfecte interim-manager. U kunt de opdracht laten schieten of een interim-manager zoeken die u nog niet heeft beoordeeld. Maar u kunt ook gebruik maken van het Instituut voor Interim-Managers ... honderden geaccrediteerde interim-managers!

Waarom het Instituut voor Interim-Managers?

Het Instituut voor Inteirm-Managers accrediteert ... ja: interim-managers. Alleen de beste interim-managers worden uitgenodigd associé te worden van het Instituut. U kunt toegang verkrijgen tot deze interim-managers, het zijn er honderden. Het Instituut is geen bureau en bemoeit zich dan ook niet met uw relatie met de interim-manager noch met uw opdrachtgever of de opdrachtvervulling. U maakt zelf uw afspraken met de interim-manager.

Wat is een geaccrediteerde interim-manager?

Het Instituut voor Interim-Managers accrediteert de beste interim-managers. Dat houdt in dat zij beoordeeld zijn op hun kwaliteiten, normen en waarden en ervaring. Gegevens in het CV zijn geverifieerd en er zijn referenten benaderd om de kwaliteiten te bevestigen. Pas als een interim-manager voldoet wordt hij/zij uitgenodigd associé te worden van het Instituut. Alle associés commiteren zich aan het Ethisch Statuut van het Instituut voor Interim-Managers. U kunt dat downloaden onderaan deze pagina.

Zoeken van een interim-manager via InstIM.org

Geregistreerde organisaties en geaccrediteerde associés kunnen gebruik maken van de uitgebreide zoekmachine van het Instituut om interim-managers, schaduwmanagers en searchers op te zoeken.

De zoekmachine biedt o.a.: 

  • uitgebreide zoektermen (waaronder branche, expertise, werkgebied et cetera) 
  • veel informatie over iedere associé die u helpt bij het bepalen of hij/zij een kandidaat is voor u
  • het CV, alle contactgegevens et cetera
  • contactmogelijkheden met de associé
  • een "shortlist" functie waar u potentiële kandidaten kunt bewaren

Klik nu hier om de zoekmachine uit te proberen!

Klik nu hier om een voorbeeld profielpagina te bekijken

(Proef-)lidmaatschap

Alleen als lid van het Instituut voor Interim-Managers krijgt u toegang tot haar faciliteiten an associés. U krijgt een gratis proefperiode om het Instituut voor Interim-Managers te evalueren. Klik hieronder om een proeflidmaatschap aan te vragen.

1336319529 Forward

Klik nu hier om een proef-lidmaatschap aan te vragen!

 

1336319529 Forward

Klik nu hier om een proef-lidmaatschap aan te vragen!

 

1336319529 Forward