Shortlist

Nog niemand bewaard

Dutch English French German

Stuur ons een bericht

captcha
Herladen

Searcher

1336319884 administratorAls freelancer interim-managers aanbieden?

Als searcher beschikt u natuurlijk over een goed netwerk voor het vinden van kandidaten voor vaste posities. Echter, interim-managersvragen een volstrekt ander netwerk. U kent er natuurlijk een aantal maar als uw klant u vraagt een interim-manager te leveren dan kan het lastig zijn de perfecte kandidaat te vinden die per direct beschikbaar is.

Het Instituut voor Interim-Managers biedt u een oplossing! 

Waarom het Instituut voor Interim-Managers?

Het Instituut voor Interim-Managers accrediteert interim-managers. Alleen de beste interim-managers worden uitgenodigd associé te worden van het Instituut. U kunt toegang verkrijgen tot deze interim-managers, het zijn er honderden. Het Instituut is geen bureau en bemoeit zich dan ook niet met uw relatie met de interim-manager noch met uw opdrachtgever of de opdrachtvervulling. U maakt zelf uw afspraken met de interim-manager.

Het staat u overigens vrij de relatie naar uw wens vorm te geven, het Instituut mengt zich daar volstrekt niet in.

Wat is een geaccrediteerde interim-manager?

Het Instituut voor Interim-Managers accrediteert de beste interim-managers. Dat houdt in dat zij beoordeeld zijn op hun kwaliteiten, normen en waarden en ervaring. Gegevens in het CV zijn geverifieerd en er zijn referenten benaderd om de kwaliteiten te bevestigen. Pas als een interim-manager voldoet wordt hij/zij uitgenodigd associé te worden van het Instituut. Alle associés commiteren zich aan het Ethisch Statuut van het Instituut voor Interim-Managers. U kunt dat downloaden onderaan deze pagina.

Zoeken van een interim-manager

Geregistreerde organisaties en geaccrediteerde associés kunnen gebruik maken van de uitgebreide zoekmachine van het Instituut om interim-managers, schaduwmanagers en searchers op te zoeken.

De zoekmachine biedt o.a.: 

  • uitgebreide zoektermen (waaronder branche, expertise, werkgebied et cetera) 
  • veel informatie over iedere associé die u helpt bij het bepalen of hij/zij een kandidaat is voor u
  • het CV, alle contactgegevens et cetera
  • contactmogelijkheden met de associé
  • een "shortlist" functie waar u potentiële kandidaten kunt bewaren

Klik nu hier om de zoekmachine uit te proberen!

Klik nu hier om een voorbeeld profielpagina te bekijken

Accreditatie van Searchers

Als zelfstandige searcher - zelfstandig ondernemer dus - kunt u zich door het Instituut voor Interim-Managers laten accrediteren. U krijgt daarmee toegang tot alle faciliteiten van het Instituut en de geaccrediteerde associés. U kunt zelf uw interim-managers zoeken, benaderen en contracteren - het Instituut zit daar niet tussen!

Accreditatie houdt in dat u wordt beoordeeld op professionaliteit, normen en waarden, kwaliteit et cetera. Het Instituut borgt zo de kwaliteit van het werk van haar associés en de tevredenheid van die associés.

De accreditatieprocedure voor searchers lijkt op die voor interim-managers maar wijkt natuurlijk op een aantal punten (sterk) af. U kunt hieronder accreditatie aanvragen zonder enige verplichting aan te gaan ... u wordt dan op de hoogte gebracht van de procedure.

Als geaccrediteerd searcher zijn de kosten voor accreditatie en de jaarlijkse lidmaatschapskosten gelijk aan die voor interim-managers - 

 

1336319509 SecurityAccreditatie aanvragen? Klik nu hier!


Kosten van accreditatie

De accreditatieprocedure begint met een beoordeling van het uw CV. De kosten hiervoor bedragen €25 exclusief BTW. Als het Instituut uw kansen voldoende acht dan wordt de accreditatieprocedure opgestart.

De kosten van accreditatie bedragen €1495 exclusief BTW.  Daarnaast dient u de registratiekosrten van €95 te voldoen. Mogelijk geldt er voor u een speciale aanbieding. Registreer en vraag uw aanbieding op!

Mocht de kandidaat om welke redenen dan ook niet worden geaccrediteerd dan wel zelf de accreditatieprocedure afbreken dan wordt zeventig procent van de accreditatiekosten teruggestort. Voor terugstorten is van beide zijden geen verklaring nodig - ook niet als u de procedure zelf afbreekt. Op het moment dat u schriftelijk is medegedeeld dat de accreditatieprocedure succesvol is doorlopen is restitutie niet meer mogelijk.

De procedure wordt geacht te zijn afgebroken als dat door de afbrekende partij aangetekend schriftelijk is medegedeeld aan de andere partij.

 

1336319509 SecurityAccreditatie aanvragen? Klik nu hier!


 

1336319509 SecurityAccreditatie aanvragen? Klik nu hier!


 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Ethisch Statuut.pdfEthisch Statuut.pdf[Ethisch statuut van het Instituut voor Interim-Management]???102 kB