Shortlist

Nog niemand bewaard

Dutch English French German

Stuur ons een bericht

captcha
Herladen

Searchers

Het Instituut voor Interim-Management accrediteert vanaf heden ook "Searchers".

Searchers zijn freelancers die voor organisaties (opdrachtgevers) het zoeken, matchen en presenteren van een interim-manager voor hun rekening nemen.

Searchers verrichten dat werk voor een uurtarief of voor een vast bedrag (in de regel in twee fases verdeeld).

Het voordeel is, dat opdrachtgevers een searcher kunnen zoeken op de website van het Instituut voor Interim-Management (http://www.instim.nl) zonder tussenkomst van een bureau. De searcher maakt gebruik van de middelen van het Instituut voor het vinden van kandidaten en presenteert derhalve geaccrediteerde interim-managers aan de opdrachtgever.

Het werk van de searcher houdt op als de opdrachtgever en interim-manager tot een overeenkomst komen. De searcher is niet betrokken bij de contractering noch bij de opdrachtvervulling.

Accreditatie houdt in dat de searcher wordt getoetst op ervaring, sectoren waarin hij/zij ervaring heeft en successen. Accreditatie houdt dan ook in dat opdrachtgevers van de searcher worden benaderd voor een referentie evenals geplaatste interim-managers.

Searchers kunnen geaccrediteerde interim-managers zijn maar dat hoeft niet.

Searchers kunnen met de zoekmachine worden gevonden. De zoekmachine is alleen beschikbaar voor geaccrediteerde associés en betalende organisaties.

Als u zelf suggesties heeft dan kunt u die doorgeven aan het instituut via de "Help mij!" optie links van het scherm.


U beschikt niet over de rechten om commentaar te leveren.