Shortlist

Nog niemand bewaard

Dutch English French German

Stuur ons een bericht

captcha
Herladen

Organiseer uw eigen evenement

Eerder dan verwacht is de evenementen uitbreiding beschikbaar gekomen. Associés kunnen zelf evenementen organiseren en beheren en publiceren op de website.

In het Associé menu (bovenaan, als u bent ingelogd) is een menu-optie "Evenement aanmaken" toegevoegd. Links in uw persoonlijke menu is "Mijn evenementen" toegevoegd.

U kunt zelf evenementen aanmaken en collega associés al dan niet de gelegenheid geven zich op uw evenement in te schrijven. U beheert zelf de evenementen die u aanmaakt - zij verschijnen in "Mijn evenementen". Daarnaast ziet u daar de evenementen van anderen waar u zichzelf op heeft ingeschreven.

Evenementen kunnen al dan niet betaalde evenementen zijn, dat is volledig aan de organiserende associé(s). Het Instituut voor Interim-Management heeft daar geen inbreng of zeggenschap in en het incasseren van de deelnamekosten is aan de organiserende associé(s).

Evenementen vallen in verschillende categoriën die andere associés helpen een evenement snel te vinden en thuis te brengen. Een aantal categoriën is voorbehouden aan het Instituut die regelmatig haar eigen evenementen organiseert. De overige categoriën zijn vrijelijk beschikbaar voor associés. Suggesties voor nieuwe categoriën kunt u naar het instituut mailen.

Het Instituut is verheugd met de mogelijkheden die dit haar associés biedt ... en moedigt hen aan hier veel gebruik van te maken.

Als u zelf suggesties heeft dan kunt u die doorgeven aan het instituut via de "Help mij!" optie links van het scherm.


 

U beschikt niet over de rechten om commentaar te leveren.