Shortlist

Nog niemand bewaard

Dutch English French German

Stuur ons een bericht

captcha
Herladen

Searchbureau

1336321384 30Klanten helpen met een interim-manager?

Het is u vermoedelijk al overkomen: uw klant vraagt u om een interim-manager. Het lijkt een logische vraag maar executive search en het zoeken van een interim-manager zijn toch verschillend. Hoe komt u snel aan een goede interim-manager? Hoe borgt u de kwaliteit van de interim-manager en daarmee uw relatie met uw klant? Het Instituut voor Interim-Managers biedt u een geweldige oplossing.

Waarom het Instituut voor Interim-Managers?

Het Instituut voor Inteirm-Managers accrediteert ... ja: interim-managers. Alleen de beste interim-managers worden uitgenodigd associé te worden van het Instituut. U kunt toegang verkrijgen tot deze interim-managers, het zijn er honderden. Het Instituut is geen bureau en bemoeit zich dan ook niet met uw relatie met de interim-manager noch met uw opdrachtgever of de opdrachtvervulling. U maakt zelf uw afspraken met de interim-manager.

Het Instituut adviseert u overigens de interim-manager zelf een overeenkomst met uw opdrachtgever aan te laten gaan. Immers, bij interim-management wijzen opdrachtgevers een succesvolle opdrachtvervulling toe aan de interim-manager, een slechte aan het bureau. Door niet als bureau op te treden houdt u afstand van de opdracht en kunt u de relatie met uw klant goed houden. Vraag uw klant om een search-fee, vraag de interim-manager om een bijdrage aan de search-fee en laat opdrachtgever en interim-manager de rest regelen. Het staat u overigens vrij dat advies in de wind te slaan en de relatie naar uw wens vorm te geven.

Wat is een geaccrediteerde interim-manager?

Het Instituut voor Interim-Managers accrediteert de beste interim-managers. Dat houdt in dat zij beoordeeld zijn op hun kwaliteiten, normen en waarden en ervaring. Gegevens in het CV zijn geverifieerd en er zijn referenten benaderd om de kwaliteiten te bevestigen. Pas als een interim-manager voldoet wordt hij/zij uitgenodigd associé te worden van het Instituut. Alle associés commiteren zich aan het Ethisch Statuut van het Instituut voor Interim-Managers. U kunt dat downloaden onderaan deze pagina.

Zoeken van een interim-manager via InstIM.org

Geregistreerde organisaties en geaccrediteerde associés kunnen gebruik maken van de uitgebreide zoekmachine van het Instituut om interim-managers, schaduwmanagers en searchers op te zoeken.

De zoekmachine biedt o.a.: 

  • uitgebreide zoektermen (waaronder branche, expertise, werkgebied et cetera) 
  • veel informatie over iedere associé die u helpt bij het bepalen of hij/zij een kandidaat is voor u
  • het CV, alle contactgegevens et cetera
  • contactmogelijkheden met de associé
  • een "shortlist" functie waar u potentiële kandidaten kunt bewaren

Klik nu hier om de zoekmachine uit te proberen!

Klik nu hier om een voorbeeld profielpagina te bekijken

(Proef-)lidmaatschap

Alleen als lid van het Instituut voor Interim-Managers krijgt u toegang tot haar faciliteiten an associés. U krijgt een gratis proefperiode om het Instituut voor Interim-Managers te evalueren. Klik hieronder om een proeflidmaatschap aan te vragen.

1336319529 Forward

Klik nu hier om een proef-lidmaatschap aan te vragen!

 

1336319529 Forward

Klik nu hier om een proef-lidmaatschap aan te vragen!

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Ethisch Statuut.pdfEthisch Statuut.pdf[Ethisch statuut van het Instituut voor Interim-Management]???102 kB